Service & Onderhoud

Specialist in verwarmingsinstallaties

Installatietechniek K.J. van Dijk is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van warmte en warm water toestellen, zoals centrale verwarmingsketels (CV-ketels), combiketels, gaskachels, boilers en geisers.

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel?
Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte.

Wilt u geen grote uitgave ineens doen, maar toch een nieuwe CV-ketel?
U kunt bij ons een CV-ketel huren.

Ook kunt u bij ons een Service- en Onderhoudsabonnement afsluiten, zodat u verzekerd bent van warmte en warm water in uw woning. Uw CV-ketel krijgt een periodieke onderhoudsbeurt en bij een storing wordt u snel en vakkundig geholpen.

Nieuwe CV-ketel

Heeft u nog geen HR-combiketel of heeft u een verouderde HR-ketel in huis?
Dan is de kans groot dat u aanzienlijk op uw energielasten kunt besparen door uw CV-ketel te vervangen. Afhankelijk van de leeftijd van uw huidige ketel en uw gemiddelde verbruik kunt u misschien wel honderden euro’s per jaar besparen. Het kan dus zijn dat uw de investering in een nieuwe ketel al binnen een paar jaar heeft terugverdiend. Bovendien spaart u met een nieuwe CV-ketel het milieu.

Installatietechniek K.J. van Dijk heeft jarenlange ervaring in het installeren van CV-ketels.
Wij werken met bekend merken, zoals Intergas, Nefit/Bosch, Remeha, Vaillant en Itho Daalderop.

Wilt u weten welk warmte- en/of warm water systeem voor uw huishouden het meest efficiënt en geschikt is, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte op maat.