Dakwerk.

Voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van daken en alles wat daarbij hoort bent u bij Installatietechniek K.J. van Dijk aan het juiste adres.

Door onze rijke ervaring zijn wij in staat om u een totaalpakket aan dakwerken te verzorgen.

Wij onderscheiden verschillende disciplines met betrekking tot het bedekken van daken, waaronder:

Bitumineuze dakbedekking

EPDM dakbedekking

Metalen dakbedekking (waaronder zink en koper)

Dakinspectie

Heeft u een schade of lekkage of wilt u het dak laten controleren, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag tot dienst.

Bitumen

Platte of hellende daken kunnen afgewerkt worden met bitumineuze dakbedekking. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk te verwerken en daarom ook zeer geschikt voor complexe dakvormen. Het wordt op het dak gebrand en heeft een levensduur van ten minste 15 jaar.

Wij doen reparaties en onderhoud aan bitumineuze dakbedekking. Bij het vervangen van verslechterde dakbedekking maken wij tegenwoordig bijna altijd gebruik van EPDM.

EPDM dakbedekking

Deze rubber dakbedekking wordt op het dak geplakt en is bestemd voor platte daken ter vervanging van bitumen. EPDM dakbedekking bestaat uit één stuk (maximaal 6.10 meter) en is dus naadloos, waardoor lekkages tot een minumum worden beperkt. Het is milieuvriendelijk en recyclebaar en heeft een levensduur van 30 tot 50 jaar.

Zink en koper

In onze eigen zink-koper werkplaats kunnen wij alle voorkomende goten, daken en daklijsten op maat maken. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen u van dienst zijn bij het realiseren van o.a.:

• dakgoten

• kilgoten

• dakbekleding voor bijvoorbeeld schoorstenen en serres

Dakinspectie

Onze ervaren dakmonteurs kunnen uw dak jaarlijks inspecteren en waar nodig repareren.

Bel, mail of kom langs om meer te weten te komen over onze onderhoudscontracten voor dakinspectie.