Gas & Water

Al uw leidingwerk door een erkend installateur aangesloten.

Voor leidingwerk is vakmanschap nodig. Niets is vervelender dan leidingen die niet goed zijn aangesloten en achter muren en onder vloeren weggewerkt zijn. Schakel daarom een ervaren monteur in. Installatietechniek K.J. van Dijk werkt nauwkeuring en volgens de geldende richtlijnen. Wij zijn een door SEI erkend installatiebedrijf en verzorgen voor u de aanleg, renovatie en het onderhoud van kwalitatieve gas en water installaties:

  • Gasleiding installaties
  • Waterleiding installaties
  • Riolering (binnen en buiten)
  • Hemelwaterafvoer

Gasleiding installaties

Veel installaties in uw woning zijn onzichtbaar, zoals de gasvoorziening. Het is daarom van belang dat deze veilig is. Bij Installatietechniek K.J. van Dijk staat vakmanschap en betrouwbaarheid voorop. Met al ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor een goede installatie van uw gasleiding.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het aanleggen van gasleidingen
  • Het herstellen en vernieuwen van gasleidingen
  • Het afpersen van gasleidingen

Waterleiding installaties

In het ontwerpen en aanleggen van waterleidingen, drinkwater installaties en sanitair heeft Installatietechniek K.J. van Dijk ruime ervaring en vakkennis. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw waterleidingen waterdicht en volgens de geldende normen geïnstalleerd worden.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier altijd zo snel mogelijk naar laat kijken om hevige waterlekkage te voorkomen. Wij sporen de lekkage graag spoedig voor u op om deze vervolgens te repareren.

En wilt u een leiding laten verleggen, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van de wasmachine of het realiseren van een nieuwe badkamer, wij zorgen voor een deskundige installatie.

Tevens repareren en vervangen wij diverse soorten kranen: keukenkranen, douchemengkranen, quookers en buitenkranen.

Riolering (binnen en buiten)

Uw (binnen)riolering is misschien wel uw meest onmisbare huisinstallatie. Hoewel veel delen van deze installatie niet direct zichtbaar zijn is een goede afvoer van afvalwater in huis benodigd voor onder andere toiletten, badkamers en keukens. Om ervoor te zorgen dat uw riolering goed functioneert is het van groot belang dat deze vakkundig wordt aangelegd.

Voor de aanleg, reparatie en vernieuwing van uw riolering en afvoeren bent u bij Installatietechniek K.J. van Dijk aan het juiste adres. Is uw riolering regelmatig verstopt of wenst u een extra aansluiting op uw riolering? Wij zijn u graag van dienst.

Hemelwaterafvoer

Ook een regenpijp oftewel hemelwaterafvoer verdient de juiste aandacht. Hemelwaterafvoeren (HWA) zorgen voor een goede afwatering van dakgoten en platte daken. Het is dan ook aan te raden uw dakgoten en hemelwaterafvoeren tijdig te vervangen, schoon te houden en regelmatig te inspecteren om schade en verstoppingen te voorkomen. Op dit gebied is Installatietechniek K.J. van Dijk u graag van dienst.

Dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn er in vele maten en uitvoeringen, van rond tot vierkant.
Om een woning of bedrijf een mooie uitstraling te geven wordt tegenwoordig veel gekozen voor een zink of koper afwatering in plaats van de standaard pvc uitvoering. Voor alle soorten kunt u bij ons terecht. U kunt materiaal afhalen in ons magazijn aan de Langedijk 2 in Koekange en u kunt een afspraak met ons plannen zodat wij bij een langskomen voor de aanleg of reparatie van uw installatie.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.