Elektra

Installatietechniek K.J. van Dijk kan u van dienst zijn bij de aanleg van nieuwe elektrische installaties, uitbreiding van bestaande installaties, het verhelpen van storingen en het onderhoud aan elektrische installatie.

Wij zijn een erkend elektrotechnisch installateur. Veiligheid en vakbekwaamheid staan voorop. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat elke bouwvorm zijn eigen eisen stelt aan elektra en verlichting.

Wij werken voor zowel particulier, woningbouw als utiliteit. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopen elektrische toepassingen, zoals:

  • Verlichting
  • Verdeelinrichting
  • Datacommunicatie
  • Domotica (huisautomatisering)

Denk ook aan stopcontacten, krachtstroominstallaties, besturingssystemen, brandmeldsystemen, telefonie- en datanetwerk enhet aansluiten van zonnepanelen op de elektrische installatie.

In ons magazijn hebben wij een ruim assortiment elektra materiaal op voorraad. Hierdoor kunnen wij u vlot van dienst zijn.

Domotica

Domotica staat voor huisautomatisering en biedt veel voordelen.
Door de integratie van technologie en diensten kunt u aantrekkelijker en comfortabeler wonen en leven in uw huis of bedrijfspand. Naast de integratie van techniek en bediening in de woning, draait domotica ook om de dienstverlening van buitenaf naar uw woning.
Toepassingen van domotica zijn o.a. verlichting die automatisch aangaat zodra u een ruimte binnenloopt, winkeldeuren die automatisch openen en sluiten, zonneschermen die automatisch reageren op aanwezigheid van de zon, het op afstand bedienen van uw cv ketel, voorprogrammeren van apparaten zoals de wasmachine en sauna.